kdo: El Kachon (Dolenjska)
kdaj: sobota, 07. september 2013 ob 21:00h
kje: Zagradec (na Krki), pri pizzeriji “Toplar”. Natanćneje povedano, je koncertni prostor lociran v gozdičku pod picerijo, v smeri proti Loki, če se pričnete spuščati proti mostu, ki vodi preko reke Krke!

Vstop prost!

Za prikaz zemljevida, kjer se nahaja Zagradec  kliknite TUKAJ!

El Kachon
V soboto, dne 07.09.2013, bo nastopila v Zagradcu (na Krki), v Pizzeriji “Toplar” zasedba El Kachon, ki je nastala leta 2011 v Dolenjskih Toplicah. Sedemčlanska zasedba igra avtorsko glasbo v maniri blues-rocka in z besedili v angleščini. Ob avtorskih komadih pa za dobro vzdušje poskrbijo tudi s predelavami pesmi izvajalcev, kot so Gov’t Mule, Allman Brothers Band, Susan Tedeschi ali Dereck Trucks. Vabljeni na Gabrijelovo pestro pustno rajanje z obilico odlične in raznolike muzike!

El Kachon ni samo bend, so vse vibracije in čustva, ki jih lahko glasba, še posebej blues, izrazi na svoj surov, globok in včasih kar mističen način. El Kachon je brezčasni časovni stroj, ki te odpelje tja, kjer se vsi čutimo povezani v eno. El Kachon je prvinski, iskren in neizogiben. Snemanje prve plošče so si El Kachon prislužili na natečaju za Rock Otočec in zmagali.

El Kachon so konec letošnjega julija izdali svoj prvi studijski album z naslovom “In The Bush”, RockLine recenzija (5 točk od 5 možnih) je na voljo TUKAJ

Avtor: Aleš Podbrežnik

ROCKLINE